• BAJA MARKETING KFT.


    A Baja Marketing Kft. 2007-ben alakult a helyi képviselő-testület döntésének értelmében. Az önkormányzat száz százalékos tulajdonában álló gazdasági társaságként a legfőbb céljai közé tartozik a kulturális élet színesítése, a város kommunikációjának, marketingtevékenységének összehangolása, Baja turizmusának fejlesztése, a város népszerűsítése.
    A több mint 50 embernek munkát adó cég három fő profillal rendelkezik: a kultúra, az idegenforgalom és a média. A Baja Marketing Kft. foglalkozik a városi nagyrendezvények szervezésével (pl. Bajai Halfőző Fesztivál), a Bácskai Kultúrpalota, a városi színházterem vezetésével, a Tourinform Iroda, a Bajai Ifjúsági Szálló, Kemping és Étterem üzemeltetésével, a Bajai Televízió, a baja.hu működtetésével, a Bácskai Napló kiadásával. Ezeken kívül – kiegészítésképpen – kiadványok szerkesztésével, termek, eszközök bérbeadásával, hirdetésszervezéssel is kibővült feladatkörünk.
    A Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója az alapítás óta Bócsa Barnabás, az ügyvezető-helyettes Dobos Edit.
    A cég székhelye Baján, a Szentháromság tér 11. szám alatt működik.


       Legfrissebb híreink:

Baja, a fesztiválváros Baja, a fesztiválváros Baján egyre inkább sűrűsödnek a nagy érdeklődésre számot tartó rendezvények, a júliusi halfőző fesztivál után augusztusban a kiemelt au...