• RENDEZVÉNY- ÉS HIRDETÉSSZERVEZÉS

  Célunk a kulturális élet színesítése. Az, hogy élettel töltsük meg a várost: ezért is kínálunk számos fesztivált, szabadtéri nagyrendezvényt, színházi előadást, kiállítást. Ezeken kívül vállaljuk egyéb programok szervezését, a Bácskai Kultúrpalotában ünnepi események, kulturális programok, konferenciák, esküvők stb. teljes körű megvalósítását.

 • Kérés esetén egyebek mellett rendezvények hangosítását, dekorációjának elkészítését, videofelvétel-készítést is végzünk.
  Központi telefonszám: + 36 79 420 811

 • A Baja Marketing Kft. vonzó árakon kínál hirdetési lehetőséget médiumaiban: a Bajai Televízióban, a város internetes oldalán, a www.baja.hu-n, a Bácskai Napló közéleti újságban, a Bajánló című programajánló kiadványban. Cégünk értékesíti a Bajai Rádió reklámidejét is. Így komplex városi médiacsomaggal állunk hirdetőink rendelkezésére.


 • Ezeken kívül lehetőség van a Belvárosi Közösségi Ház kerítésfelületén hirdetni, valamint a rendezvények idején színpadi molinók, reklámtáblák kihelyezésére.
  További információ:

  +36 20 451 05 57

  Busa Mariann


       Legfrissebb híreink:

Baja, a fesztiválváros Baja, a fesztiválváros Baján egyre inkább sűrűsödnek a nagy érdeklődésre számot tartó rendezvények, a júliusi halfőző fesztivál után augusztusban a kiemelt au...