• Bajai Televízió


  A bajai képviselő-testület 2008 végén döntött a Bajai Televízió létrehozásáról, amely a Baja Marketing Bajai Kommunikációs és Marketing Kft. keretein belül működik. Alig két hónappal később 2009. január 26-án már felcsendült a Bajai Aktuális szignálja.
  Adásunkat a Fibernet és a Bajanet hálózatán, az S8-as csatornán érhetik el a nézők Baján és a környező településeken kb. 30 km-es körzetben.  2009. májusa óta már az interneten is megtekinthetik műsorainkat.  Saját weboldalt működtetünk, adásaink a Föld bármely pontján akár élőben is követhetők a www.bajaitelevizio.hu internetes portálon. A Bajai Televízióban napi 5 óra saját gyártású műsort készítünk. Az esti adást minden délelőtt megismételjük. A 24 órás adásidő fennmaradó részében képújságot sugárzunk.

 • Helyi televízióként fontosnak tartjuk, hogy az itt élőket érdeklő témákat dolgozzuk fel. Ezért személyes példákon keresztül igyekszünk feldolgozni a városi, megyei, valamint az országos döntéseket. Megmutatva, azok milyen hatással lehetnek a térségben lakókra, a környezetre.
  Önök minden este tőlünk tudják meg a legfrissebb városi híreket! A 30 perces Bajai Aktuális című hírblokkban a híradó mellett sporthírek, időjárás-jelentés, valamint egy-egy aktuális téma bővebb kifejtése is helyet kap a Háttér című műsorunkban.
  A Bajai Televízióban rendszeresen találkozhatnak közéleti, várospolitikai, kulturális műsorokkal, sportközvetítésekkel, egészségügyi és egyházi magazinnal.


 • A napi adást egy 10 főből álló lelkes és fiatalos csapat készíti. A televízió az Eötvös József Főiskola új épületében a Bajcsy Zsilinszky úton található. A napi munka mintegy 150 nm területen folyik, ahol a szerkesztőség, vezérlő, 4 editáló állomás, és egy 50 nm-es stúdió kapott helyet. A képanyagok rögzítése professzionális JVC kamerákkal történik digitális rendszerben, melyek ezt követően egy központi szerverre kerülnek. Az anyagok elkészítése erről a szerverről történik az editáló állomásokon. A kész anyagok kijátszása egy teljesen automatizált PC alapú adáskijátszó rendszeren történik.
  A Bajai Televízió tagja a Bács-Kiskun Megyei Helyi Tévések Egyesületének. Rendszeresen küld anyagokat a Megyei Krónikába és más országos televízióknak.

 • BAJAI TV - A VÁROS TELEVÍZIÓJA
  Főszerkesztő: B. Szalai Anikó

  Elérhető a Fibernet hálózatán és a BajaNet hálózatán
  S8-as csatorna, frekvencia: 154,25 MHz
  Szerkesztőség címe: Baja, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 14.
  Szerkesztőségi telefon: 21/202-85-30
  Hirdetésfelvétel: 20/451-05-57
  E-mail: info@bajaitelevizio.hu
  Honlap: www.bajaitelevizio.hu


       Legfrissebb híreink:

Baja, a fesztiválváros Baja, a fesztiválváros Baján egyre inkább sűrűsödnek a nagy érdeklődésre számot tartó rendezvények, a júliusi halfőző fesztivál után augusztusban a kiemelt au...